tehnoalat-logo-200

Generalni ili ovlašćeni zastupnik

MITUTOYO - Japan

MERNI ALATI I UREĐAJI

Od osnivanja 1934. godine, Mitutoyo nudi tržištima širom sveta merne alate kao što su mikrometri i pomična merila, kao i koordinatne merne mašine, instrumente za merenje oblika i optičke merne instrumente, pod motom „Kvalitet na prvom mestu“, a proizvodi kompanije su od tada traženi i koriste ih kupci svuda.

Mitutoy ima ulogu vodeće svetske kompanije posvećene stalnoj potrazi za vodećim tehnologijama, pružajući ne samo merne alate već i tehnologije vezane za merenje.

KERN

KERN - Nemačka

KLASIČNI MERNI ALATI

Kvalitet koji se može meriti

Pferd

PFERD - Nemačka

BRUSNO REZNI PROGRAM

PFERD je vodeći u razvoju, proizvodnji i podršci, kao iu distribuciji alatnih rešenja za rad na površinama i sečenje materijala. U skladu sa tradicijom dugom više od 200 godina, PFERD posluje kao nezavisna, međunarodno orijentisana, porodična kompanija. PFERD alati nude korisniku maksimalnu korist i optimalnu isplativost. Neograničena posvećenost vrhunskom kvalitetu, pouzdanost kao dobavljača i odgovorno korišćenje resursa čine PFERD pouzdanim partnerom.

INNOVATEST

INNOVATEST - Holandija

ISPITIVANJE TVRDOĆE METALA

Usredsređenim na budućnost INNOVATEST je vodeći inovator u oblasti mašina za ispitivanje tvrdoće. INNOVATEST stvara i razvija nove tehnike koje postavljaju nove standarde u mehaničkom, digitalnom i optičkom terenu za savremeno i efikasno ispitivanje tvrdoće. Kombinujući inovativni način razmišljanja sa odličnom globalnom uslugom i nenadmašnom garancijom za proizvode, spremni su da pruže najbolje moguće korisničko iskustvo, sada i u budućnosti.

TRIMOS - Švajcarska

TRIMOS - Švajcarska

MERNE MAŠINE

Već skoro 50 godina Trimos nudi širok spektar proizvoda i rešenja u oblasti metrologije dimenzija. Visinomeri, prenosivi CMM, 3D merne ruke, horizontalne merne mašine, optički merni instrumenti glavni su proizvodi. Trimos proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Švajcarskoj, a međunarodno su priznati po svojoj izvrsnosti.

EVOSET

EVOSET - Švajcarska

MAŠINE ZA UMERAVANJE ALATA

Mašine za umeravanje alata

SYLVAC

SYLVAC - Švajcarska

DIGITALNI MERNI ALATI

Sa sedištem u francuskom govornom području Švajcarske, regionu opisanom kao kolevka najsavremenije mikrotehnologije, Silvac SA razvija, dizajnira i proizvodi digitalne merne sisteme i instrumente za industrijsku upotrebu. Oslanjajući se na snalažljivu mešavinu stručnosti u elektronici, mehanici i metrologiji, Sylvac proizvodi visoke preciznosti su poznati po svojoj inovaciji i visoko cenjenom švajcarskom kvalitetu.

HELIOS-PREISSER - Nemačka

HELIOS-PREISSER - Nemačka

HELIOS-PREISSER simbolizuje visokokvalitetne ručne merne alate i sopstvenu proizvodnju u Nemačkoj. Od osnivanja kompanije, pre više od 75 godina, kontinuirano unapređuje asortiman i usluge i prilagođava ih zahtevima kupaca. Danas u okviru Brenda MAHR među najvećim je dobavljačima metrologije u Nemačkoj, sa više od 120 zaposlenih, dve proizvodne lokacije i osnovnom paletom proizvoda „Made in Germany“.

KAEFER - Nemačka

KAEFER - Nemačka

MERNI SATOVI

Kafer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG osnovan 1932. godine kao mehanička radionica za merne satove danas je najveći nezavisni proizvođač mernih satova i kontrolnih uređaja u Evropi sa više od 100 zaposlenih u sedištu Villingen-Schvenningen u Nemačkoj. Sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju, proizvodnji i kontroli kvaliteta, proizvodi po najnovijim standardima proizvodnje i sa konstantno visokim kvalitetom.

Zatražite ponudu: